Landekode Seychellerne (Tfn: +248, ISO: SC)

Nedenfor finder du landekode Seychellerne, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Seychellerne topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Seychellerne. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Seychellerne, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Seychellerne, hvor meget areal og befolkning Seychellerne har og så videre.

LANDEKODE 📞

+248

ISO (2)

SC

ISO (3)

SYC

FLAG

🇸🇨

TOPDOMÆNE

.sc

VALUTAKODE

SCR

Fakta om Seychellerne

Seychellerne har et areal på 459 km2 og kan navngives SC eller SYC ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Seychellerne er +248, og den officielle TLD er .sc. Befolkningen på Seychellerne er cirka 100 000, og det eller de sprog, de taler, er kreolsk, engelsk og fransk. Valutaen, der bruges i Seychellerne er Seychellerne rupee (kode: SCR), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 1,271 milliarder US$.

Stikkontakt i Seychellerne

De typer af stikkontakter der bruges i Seychellerne er Type G. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Seychellerne. Her kan du læse mere om stikkontakt Seychellerne og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Seychellerne virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.