Landekode Afghanistan (Tfn: +93, ISO: AF)

Nedenfor finder du landekode Afghanistan, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Afghanistan topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Afghanistan. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Afghanistan, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Afghanistan, hvor meget areal og befolkning Afghanistan har og så videre.

LANDEKODE 📞

+93

ISO (2)

AF

ISO (3)

AFG

FLAG

🇦🇫

TOPDOMÆNE

.af

VALUTAKODE

AFA

Fakta om Afghanistan

Afghanistan har et areal på 652 230 km2 og kan navngives AF eller AFG ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Afghanistan er +93, og den officielle TLD er .af. Befolkningen på Afghanistan er cirka 32 300 000, og det eller de sprog, de taler, er pashto og dari. Valutaen, der bruges i Afghanistan er afghansk (kode: AFA), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 20,65 milliarder US$.

Stikkontakt i Afghanistan

De typer af stikkontakter der bruges i Afghanistan er Type C. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Afghanistan. Her kan du læse mere om stikkontakt Afghanistan og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Afghanistan virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.

Områdenumre og andre telefonnumre i Afghanistan

Her i tabellen nedenfor finder du områdenumre, bykoder og andre typer telefonnumre, der bruges til at ringe til telefonnumre i Afghanistan. Hvis vi også har oplysninger om telefonnumre til mobiltelefoner i Afghanistan står disse øverst i tabellen. Bemærk venligst, at telefonkoderne inkluderer både landekode og områdenummer og andre præfikser for opkald inden for Afghanistan.

By/typeOmrådekode (inkl. landekode)
Mobiltelefoner+93-70
Herat+93-40
Jalalabad+93-60
Kabul+93-20
Kandahar+93-30
Mazar-E-Sherif+93-50