Landekode Ækvatorialguinea (Tfn: +240, ISO: GQ)

Nedenfor finder du landekode Ækvatorialguinea, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Ækvatorialguinea topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Ækvatorialguinea. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Ækvatorialguinea, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Ækvatorialguinea, hvor meget areal og befolkning Ækvatorialguinea har og så videre.

LANDEKODE 📞

+240

ISO (2)

GQ

ISO (3)

GNQ

FLAG

🇬🇶

TOPDOMÆNE

.gq

VALUTAKODE

XAF

Fakta om Ækvatorialguinea

Ækvatorialguinea har et areal på 28 050 km2 og kan navngives GQ eller GNQ ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Ækvatorialguinea er +240, og den officielle TLD er .gq. Befolkningen på Ækvatorialguinea er cirka 1 400 000, og det eller de sprog, de taler, er spansk, fransk og portugisisk. Valutaen, der bruges i Ækvatorialguinea er CFA franc (kode: XAF), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 17,08 milliarder US$.

Stikkontakt i Ækvatorialguinea

De typer af stikkontakter der bruges i Ækvatorialguinea er Type E. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Ækvatorialguinea. Her kan du læse mere om stikkontakt Ækvatorialguinea og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Ækvatorialguinea virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.

Områdenumre og andre telefonnumre i Ækvatorialguinea

Her i tabellen nedenfor finder du områdenumre, bykoder og andre typer telefonnumre, der bruges til at ringe til telefonnumre i Ækvatorialguinea. Hvis vi også har oplysninger om telefonnumre til mobiltelefoner i Ækvatorialguinea står disse øverst i tabellen. Bemærk venligst, at telefonkoderne inkluderer både landekode og områdenummer og andre præfikser for opkald inden for Ækvatorialguinea.

By/typeOmrådekode (inkl. landekode)
Malabo (Bioko Island)+240-9
Malabo (Continent)+240-7