Landekode Åland (Tfn: +358)

Nedenfor finder du landekode Åland, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Åland topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Åland. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Åland, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Åland, hvor meget areal og befolkning Åland har og så videre.

LANDEKODE 📞

+358

FLAG

🇦🇽

TOPDOMÆNE

.ax

VALUTAKODE

EUR

Fakta om Åland

Åland har et areal på 1 580 km2 , men der er ikke noget officielt navn for Åland der bruger ISO-koder. Landekoden for at ringe til Åland findes dog og er +358, og der er også et officielt topdomæne, der er .ax. Befolkningen på Åland er cirka 30 000, og det eller de sprog, de taler, er svensk. Valutaen, der bruges i Åland er Euro (kode: EUR), vi har dog ingen data om bruttonationalproduktet (BNP) for Åland.

Stikkontakt i Åland

De typer af stikkontakter der bruges i Åland er Type C, Type F. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Åland. Her kan du læse mere om stikkontakt Åland og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Åland virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.