Landekode Amerikansk Samoa (Tfn: +1-684, ISO: AS)

Nedenfor finder du landekode Amerikansk Samoa, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Amerikansk Samoa topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Amerikansk Samoa. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Amerikansk Samoa, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Amerikansk Samoa, hvor meget areal og befolkning Amerikansk Samoa har og så videre.

LANDEKODE 📞

+1-684

ISO (2)

AS

ISO (3)

ASM

FLAG

🇦🇸

TOPDOMÆNE

.as

VALUTAKODE

USD

Fakta om Amerikansk Samoa

Amerikansk Samoa har et areal på 199 km2 og kan navngives AS eller ASM ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Amerikansk Samoa er +1-684, og den officielle TLD er .as. Befolkningen på Amerikansk Samoa er cirka 60 000, og det eller de sprog, de taler, er samoansk og engelsk. Valutaen, der bruges i Amerikansk Samoa er amerikanske dollars (kode: USD), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 462,2 miljoner US$.

Stikkontakt i Amerikansk Samoa

De typer af stikkontakter der bruges i Amerikansk Samoa er Type A. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Amerikansk Samoa. Her kan du læse mere om stikkontakt Amerikansk Samoa og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Amerikansk Samoa virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.