Landekode Amerikanske Jomfruøer (Tfn: +1-340, ISO: VI)

Nedenfor finder du landekode Amerikanske Jomfruøer, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Amerikanske Jomfruøer topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Amerikanske Jomfruøer. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Amerikanske Jomfruøer, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Amerikanske Jomfruøer, hvor meget areal og befolkning Amerikanske Jomfruøer har og så videre.

LANDEKODE 📞

+1-340

ISO (2)

VI

ISO (3)

VIR

FLAG

🇻🇮

TOPDOMÆNE

.vi

VALUTAKODE

USD

Fakta om Amerikanske Jomfruøer

Amerikanske Jomfruøer har et areal på 346,4 km2 og kan navngives VI eller VIR ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Amerikanske Jomfruøer er +1-340, og den officielle TLD er .vi. Befolkningen på Amerikanske Jomfruøer er cirka 110 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk. Valutaen, der bruges i Amerikanske Jomfruøer er amerikanske dollars (kode: USD), vi har dog ingen data om bruttonationalproduktet (BNP) for Amerikanske Jomfruøer.

Stikkontakt i Amerikanske Jomfruøer

De typer af stikkontakter der bruges i Amerikanske Jomfruøer er Type A. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Amerikanske Jomfruøer. Her kan du læse mere om stikkontakt Amerikanske Jomfruøer og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Amerikanske Jomfruøer virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.