Landekode Andorra (Tfn: +376, ISO: AD)

Nedenfor finder du landekode Andorra, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Andorra topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Andorra. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Andorra, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Andorra, hvor meget areal og befolkning Andorra har og så videre.

LANDEKODE 📞

+376

ISO (2)

AD

ISO (3)

AND

FLAG

🇦🇩

TOPDOMÆNE

.ad

VALUTAKODE

EUR

Fakta om Andorra

Andorra har et areal på 467,63 km2 og kan navngives AD eller AND ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Andorra er +376, og den officielle TLD er .ad. Befolkningen på Andorra er cirka 80 000, og det eller de sprog, de taler, er catalansk. Valutaen, der bruges i Andorra er Euro (kode: EUR), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 4,8 milliarder US$.

Stikkontakt i Andorra

De typer af stikkontakter der bruges i Andorra er Type C. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Andorra. Her kan du læse mere om stikkontakt Andorra og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Andorra virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.