Landekode Anguilla (Tfn: +1-264, ISO: AI)

Nedenfor finder du landekode Anguilla, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Anguilla topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Anguilla. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Anguilla, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Anguilla, hvor meget areal og befolkning Anguilla har og så videre.

LANDEKODE 📞

+1-264

ISO (2)

AI

ISO (3)

AIA

FLAG

🇦🇮

TOPDOMÆNE

.ai

VALUTAKODE

XCD

Fakta om Anguilla

Anguilla har et areal på 91 km2 og kan navngives AI eller AIA ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Anguilla er +1-264, og den officielle TLD er .ai. Befolkningen på Anguilla er cirka 15 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk. Valutaen, der bruges i Anguilla er østcaribiske dollar (kode: XCD), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 175,4 miljoner US$.

Stikkontakt i Anguilla

De typer af stikkontakter der bruges i Anguilla er Type B. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Anguilla. Her kan du læse mere om stikkontakt Anguilla og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Anguilla virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.