Landekode Antigua og Barbuda (Tfn: +1-268, ISO: AG)

Nedenfor finder du landekode Antigua og Barbuda, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Antigua og Barbuda topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Antigua og Barbuda. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Antigua og Barbuda, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Antigua og Barbuda, hvor meget areal og befolkning Antigua og Barbuda har og så videre.

LANDEKODE 📞

+1-268

ISO (2)

AG

ISO (3)

ATG

FLAG

🇦🇬

TOPDOMÆNE

.ag

VALUTAKODE

XCD

Fakta om Antigua og Barbuda

Antigua og Barbuda har et areal på 440 km2 og kan navngives AG eller ATG ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Antigua og Barbuda er +1-268, og den officielle TLD er .ag. Befolkningen på Antigua og Barbuda er cirka 100 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk. Valutaen, der bruges i Antigua og Barbuda er østcaribiske dollar (kode: XCD), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 1,22 milliarder US$.

Stikkontakt i Antigua og Barbuda

De typer af stikkontakter der bruges i Antigua og Barbuda er Type B. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Antigua og Barbuda. Her kan du læse mere om stikkontakt Antigua og Barbuda og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Antigua og Barbuda virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.