Landekode Aruba (Tfn: +297, ISO: AW)

Nedenfor finder du landekode Aruba, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Aruba topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Aruba. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Aruba, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Aruba, hvor meget areal og befolkning Aruba har og så videre.

LANDEKODE 📞

+297

ISO (2)

AW

ISO (3)

ABW

FLAG

🇦🇼

TOPDOMÆNE

.aw

VALUTAKODE

AWG

Fakta om Aruba

Aruba har et areal på 180 km2 og kan navngives AW eller ABW ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Aruba er +297, og den officielle TLD er .aw. Befolkningen på Aruba er cirka 120 000, og det eller de sprog, de taler, er hollandsk og papiamento. Valutaen, der bruges i Aruba er arubansk florin (kode: AWG), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 2,516 milliarder US$.

Stikkontakt i Aruba

De typer af stikkontakter der bruges i Aruba er Type B. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Aruba. Her kan du læse mere om stikkontakt Aruba og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Aruba virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.