Landekode Australien (Tfn: +61, ISO: AU)

Nedenfor finder du landekode Australien, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Australien topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Australien. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Australien, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Australien, hvor meget areal og befolkning Australien har og så videre.

LANDEKODE 📞

+61

ISO (2)

AU

ISO (3)

AUS

FLAG

🇦🇺

TOPDOMÆNE

.au

VALUTAKODE

AUD

Fakta om Australien

Australien har et areal på 7 692 024 km2 og kan navngives AU eller AUS ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Australien er +61, og den officielle TLD er .au. Befolkningen på Australien er cirka 25 500 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk. Valutaen, der bruges i Australien er australske dollar (kode: AUD), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 1,488 triljoner US$.

Stikkontakt i Australien

De typer af stikkontakter der bruges i Australien er Type I. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Australien. Her kan du læse mere om stikkontakt Australien og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Australien virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.

Områdenumre og andre telefonnumre i Australien

Her i tabellen nedenfor finder du områdenumre, bykoder og andre typer telefonnumre, der bruges til at ringe til telefonnumre i Australien. Hvis vi også har oplysninger om telefonnumre til mobiltelefoner i Australien står disse øverst i tabellen. Bemærk venligst, at telefonkoderne inkluderer både landekode og områdenummer og andre præfikser for opkald inden for Australien.

By/typeOmrådekode (inkl. landekode)
Mobiltelefoner+61-4
Central East Region+61-2
Central West Region+61-8
Davis+61-10
Macquarie Island+61-13
Mawson+61-11
North East Region+61-7
South East Region+61-3