Landekode Bahamas (Tfn: +1-242, ISO: BS)

Nedenfor finder du landekode Bahamas, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Bahamas topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Bahamas. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Bahamas, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Bahamas, hvor meget areal og befolkning Bahamas har og så videre.

LANDEKODE 📞

+1-242

ISO (2)

BS

ISO (3)

BHS

FLAG

🇧🇸

TOPDOMÆNE

.bs

VALUTAKODE

BSD

Fakta om Bahamas

Bahamas har et areal på 13 878 km2 og kan navngives BS eller BHS ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Bahamas er +1-242, og den officielle TLD er .bs. Befolkningen på Bahamas er cirka 400 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk. Valutaen, der bruges i Bahamas er bahamanske dollar (kode: BSD), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 8,373 milliarder US$.

Stikkontakt i Bahamas

De typer af stikkontakter der bruges i Bahamas er Type A. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Bahamas. Her kan du læse mere om stikkontakt Bahamas og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Bahamas virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.

Områdenumre og andre telefonnumre i Bahamas

Her i tabellen nedenfor finder du områdenumre, bykoder og andre typer telefonnumre, der bruges til at ringe til telefonnumre i Bahamas. Hvis vi også har oplysninger om telefonnumre til mobiltelefoner i Bahamas står disse øverst i tabellen. Bemærk venligst, at telefonkoderne inkluderer både landekode og områdenummer og andre præfikser for opkald inden for Bahamas.

By/typeOmrådekode (inkl. landekode)
Freeport+1-242
Nassau+1-242
West End+1-242