Landekode Bahrain (Tfn: +973, ISO: BH)

Nedenfor finder du landekode Bahrain, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Bahrain topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Bahrain. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Bahrain, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Bahrain, hvor meget areal og befolkning Bahrain har og så videre.

LANDEKODE 📞

+973

ISO (2)

BH

ISO (3)

BHR

FLAG

🇧🇭

TOPDOMÆNE

.bh

VALUTAKODE

BHD

Fakta om Bahrain

Bahrain har et areal på 780 km2 og kan navngives BH eller BHR ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Bahrain er +973, og den officielle TLD er .bh. Befolkningen på Bahrain er cirka 1 600 000, og det eller de sprog, de taler, er arabisk og engelsk. Valutaen, der bruges i Bahrain er Bahrainsk dinar (kode: BHD), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 28,36 milliarder US$.

Stikkontakt i Bahrain

De typer af stikkontakter der bruges i Bahrain er Type G. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Bahrain. Her kan du læse mere om stikkontakt Bahrain og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Bahrain virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.