Landekode Belize (Tfn: +501, ISO: BZ)

Nedenfor finder du landekode Belize, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Belize topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Belize. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Belize, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Belize, hvor meget areal og befolkning Belize har og så videre.

LANDEKODE 📞

+501

ISO (2)

BZ

ISO (3)

BLZ

FLAG

🇧🇿

TOPDOMÆNE

.bz

VALUTAKODE

BZD

Fakta om Belize

Belize har et areal på 22 966 km2 og kan navngives BZ eller BLZ ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Belize er +501, og den officielle TLD er .bz. Befolkningen på Belize er cirka 450 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk. Valutaen, der bruges i Belize er Belize dollar (kode: BZD), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 1,637 milliarder US$.

Stikkontakt i Belize

De typer af stikkontakter der bruges i Belize er Type A. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Belize. Her kan du læse mere om stikkontakt Belize og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Belize virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.

Områdenumre og andre telefonnumre i Belize

Her i tabellen nedenfor finder du områdenumre, bykoder og andre typer telefonnumre, der bruges til at ringe til telefonnumre i Belize. Hvis vi også har oplysninger om telefonnumre til mobiltelefoner i Belize står disse øverst i tabellen. Bemærk venligst, at telefonkoderne inkluderer både landekode og områdenummer og andre præfikser for opkald inden for Belize.

By/typeOmrådekode (inkl. landekode)
Benque Viejo+501-93
Cayo+501-9
Corozal+501-4
Dangriga+501-5
Independence+501-6
Orange Walk+501-3
Punta Gorda+501-7
Stann Creek+501-5
Toledo+501-7