Landekode Bermuda (Tfn: +1-441, ISO: BM)

Nedenfor finder du landekode Bermuda, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Bermuda topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Bermuda. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Bermuda, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Bermuda, hvor meget areal og befolkning Bermuda har og så videre.

LANDEKODE 📞

+1-441

ISO (2)

BM

ISO (3)

BMU

FLAG

🇧🇲

TOPDOMÆNE

.bm

VALUTAKODE

BMD

Fakta om Bermuda

Bermuda har et areal på 53,2 km2 og kan navngives BM eller BMU ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Bermuda er +1-441, og den officielle TLD er .bm. Befolkningen på Bermuda er cirka 72 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk. Valutaen, der bruges i Bermuda er bermuda-dollars og amerikanske dollars (kode: BMD), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 5,6 milliarder US$.

Stikkontakt i Bermuda

De typer af stikkontakter der bruges i Bermuda er Type A, Type B. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Bermuda. Her kan du læse mere om stikkontakt Bermuda og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Bermuda virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.