Landekode Bosnien-Hercegovina (Tfn: +387, ISO: BA)

Nedenfor finder du landekode Bosnien-Hercegovina, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Bosnien-Hercegovina topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Bosnien-Hercegovina. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Bosnien-Hercegovina, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Bosnien-Hercegovina, hvor meget areal og befolkning Bosnien-Hercegovina har og så videre.

LANDEKODE 📞

+387

ISO (2)

BA

ISO (3)

BIH

FLAG

🇧🇦

TOPDOMÆNE

.ba

VALUTAKODE

BAM

Fakta om Bosnien-Hercegovina

Bosnien-Hercegovina har et areal på 51 129 km2 og kan navngives BA eller BIH ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Bosnien-Hercegovina er +387, og den officielle TLD er .ba. Befolkningen på Bosnien-Hercegovina er cirka 3 600 000, og det eller de sprog, de taler, er bosnisk, serbisk og kroatisk. Valutaen, der bruges i Bosnien-Hercegovina er marka (kode: BAM), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 18,87 milliarder US$.

Stikkontakt i Bosnien-Hercegovina

De typer af stikkontakter der bruges i Bosnien-Hercegovina er Type C. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Bosnien-Hercegovina. Her kan du læse mere om stikkontakt Bosnien-Hercegovina og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Bosnien-Hercegovina virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.