Landekode Britiske Jomfruøer (Tfn: +1-284, ISO: VG)

Nedenfor finder du landekode Britiske Jomfruøer, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Britiske Jomfruøer topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Britiske Jomfruøer. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Britiske Jomfruøer, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Britiske Jomfruøer, hvor meget areal og befolkning Britiske Jomfruøer har og så videre.

LANDEKODE 📞

+1-284

ISO (2)

VG

ISO (3)

VGB

FLAG

🇻🇬

TOPDOMÆNE

.vg

VALUTAKODE

USD

Fakta om Britiske Jomfruøer

Britiske Jomfruøer har et areal på 153 km2 og kan navngives VG eller VGB ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Britiske Jomfruøer er +1-284, og den officielle TLD er .vg. Befolkningen på Britiske Jomfruøer er cirka 35 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk. Valutaen, der bruges i Britiske Jomfruøer er amerikanske dollars (kode: USD), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 1,095 milliarder US$.

Stikkontakt i Britiske Jomfruøer

De typer af stikkontakter der bruges i Britiske Jomfruøer er Type B. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Britiske Jomfruøer. Her kan du læse mere om stikkontakt Britiske Jomfruøer og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Britiske Jomfruøer virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.