Landekode Brunei (Tfn: +673, ISO: BN)

Nedenfor finder du landekode Brunei, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Brunei topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Brunei. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Brunei, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Brunei, hvor meget areal og befolkning Brunei har og så videre.

LANDEKODE 📞

+673

ISO (2)

BN

ISO (3)

BRN

FLAG

🇧🇳

TOPDOMÆNE

.bn

VALUTAKODE

BND

Fakta om Brunei

Brunei har et areal på 5 765 km2 og kan navngives BN eller BRN ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Brunei er +673, og den officielle TLD er .bn. Befolkningen på Brunei er cirka 450 000, og det eller de sprog, de taler, er malaysisk. Valutaen, der bruges i Brunei er Brunei dollar (kode: BND), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 16,56 milliarder US$.

Stikkontakt i Brunei

De typer af stikkontakter der bruges i Brunei er Type G. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Brunei. Her kan du læse mere om stikkontakt Brunei og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Brunei virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.

Områdenumre og andre telefonnumre i Brunei

Her i tabellen nedenfor finder du områdenumre, bykoder og andre typer telefonnumre, der bruges til at ringe til telefonnumre i Brunei. Hvis vi også har oplysninger om telefonnumre til mobiltelefoner i Brunei står disse øverst i tabellen. Bemærk venligst, at telefonkoderne inkluderer både landekode og områdenummer og andre præfikser for opkald inden for Brunei.

By/typeOmrådekode (inkl. landekode)
Mobiltelefoner+673-86
Mobiltelefoner+673-87
Mobiltelefoner+673-88
Kuala Belait+673-3
Temburong+673-5
Tutong+673-4