Landekode Burundi (Tfn: +257, ISO: BI)

Nedenfor finder du landekode Burundi, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Burundi topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Burundi. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Burundi, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Burundi, hvor meget areal og befolkning Burundi har og så videre.

LANDEKODE 📞

+257

ISO (2)

BI

ISO (3)

BDI

FLAG

🇧🇮

TOPDOMÆNE

.bi

VALUTAKODE

BIF

Fakta om Burundi

Burundi har et areal på 27 834 km2 og kan navngives BI eller BDI ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Burundi er +257, og den officielle TLD er .bi. Befolkningen på Burundi er cirka 12 000 000, og det eller de sprog, de taler, er kirundi, fransk. Valutaen, der bruges i Burundi er burundiske franc (kode: BIF), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 2,676 milliarder US$.

Stikkontakt i Burundi

De typer af stikkontakter der bruges i Burundi er Type E. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Burundi. Her kan du læse mere om stikkontakt Burundi og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Burundi virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.