Landekode Centralafrikanske Republik (Tfn: +236, ISO: CF)

Nedenfor finder du landekode Centralafrikanske Republik, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Centralafrikanske Republik topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Centralafrikanske Republik. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Centralafrikanske Republik, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Centralafrikanske Republik, hvor meget areal og befolkning Centralafrikanske Republik har og så videre.

LANDEKODE 📞

+236

ISO (2)

CF

ISO (3)

CAF

FLAG

🇨🇫

TOPDOMÆNE

.cf

VALUTAKODE

XAF

Fakta om Centralafrikanske Republik

Centralafrikanske Republik har et areal på 622 984 km2 og kan navngives CF eller CAF ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Centralafrikanske Republik er +236, og den officielle TLD er .cf. Befolkningen på Centralafrikanske Republik er cirka 4 500 000, og det eller de sprog, de taler, er fransk. Valutaen, der bruges i Centralafrikanske Republik er CFA franc (kode: XAF), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 2,05 milliarder US$.

Stikkontakt i Centralafrikanske Republik

De typer af stikkontakter der bruges i Centralafrikanske Republik er Type C. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Centralafrikanske Republik. Her kan du læse mere om stikkontakt Centralafrikanske Republik og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Centralafrikanske Republik virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.