Landekode Comorerne (Tfn: +269, ISO: KM)

Nedenfor finder du landekode Comorerne, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Comorerne topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Comorerne. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Comorerne, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Comorerne, hvor meget areal og befolkning Comorerne har og så videre.

LANDEKODE 📞

+269

ISO (2)

KM

ISO (3)

COM

FLAG

🇰🇲

TOPDOMÆNE

.km

VALUTAKODE

USD

Fakta om Comorerne

Comorerne har et areal på 1 659 km2 og kan navngives KM eller COM ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Comorerne er +269, og den officielle TLD er .km. Befolkningen på Comorerne er cirka 900 000, og det eller de sprog, de taler, er Comorisk, fransk og arabisk. Valutaen, der bruges i Comorerne er Comoriske franc (kode: USD), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 658 miljoner US$.

Stikkontakt i Comorerne

De typer af stikkontakter der bruges i Comorerne er Type C. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Comorerne. Her kan du læse mere om stikkontakt Comorerne og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Comorerne virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.