Landekode Cookøerne (Tfn: +682, ISO: CK)

Nedenfor finder du landekode Cookøerne, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Cookøerne topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Cookøerne. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Cookøerne, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Cookøerne, hvor meget areal og befolkning Cookøerne har og så videre.

LANDEKODE 📞

+682

ISO (2)

CK

ISO (3)

COK

FLAG

🇨🇰

TOPDOMÆNE

.ck

VALUTAKODE

NZD

Fakta om Cookøerne

Cookøerne har et areal på 236,7 km2 og kan navngives CK eller COK ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Cookøerne er +682, og den officielle TLD er .ck. Befolkningen på Cookøerne er cirka 18 000, og det eller de sprog, de taler, er Engelske og Cookøerne Māori. Valutaen, der bruges i Cookøerne er New Zealandske dollars og Cookøernes dollars (kode: NZD), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 183,2 miljoner US$.

Stikkontakt i Cookøerne

De typer af stikkontakter der bruges i Cookøerne er Type I. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Cookøerne. Her kan du læse mere om stikkontakt Cookøerne og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Cookøerne virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.

Områdenumre og andre telefonnumre i Cookøerne

Her i tabellen nedenfor finder du områdenumre, bykoder og andre typer telefonnumre, der bruges til at ringe til telefonnumre i Cookøerne. Hvis vi også har oplysninger om telefonnumre til mobiltelefoner i Cookøerne står disse øverst i tabellen. Bemærk venligst, at telefonkoderne inkluderer både landekode og områdenummer og andre præfikser for opkald inden for Cookøerne.

By/typeOmrådekode (inkl. landekode)
Aitutaki+682-32
Atiu+682-33
Mangaia+682-34
Manihiki+682-43
Mauke+682-35
Mitiaro+682-36
Nassau+682-45
Palmerston+682-37
Penrhyn+682-42
Pukapuka+682-41
Rakahanga+682-44
Rarotonga+682-2