Landekode Costa Rica (Tfn: +506, ISO: CR)

Nedenfor finder du landekode Costa Rica, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Costa Rica topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Costa Rica. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Costa Rica, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Costa Rica, hvor meget areal og befolkning Costa Rica har og så videre.

LANDEKODE 📞

+506

ISO (2)

CR

ISO (3)

CRI

FLAG

🇨🇷

TOPDOMÆNE

.cr

VALUTAKODE

CRC

Fakta om Costa Rica

Costa Rica har et areal på 51 100 km2 og kan navngives CR eller CRI ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Costa Rica er +506, og den officielle TLD er .cr. Befolkningen på Costa Rica er cirka 4 900 000, og det eller de sprog, de taler, er spansk. Valutaen, der bruges i Costa Rica er Costa Rica kolon (kode: CRC), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 48,51 milliarder US$.

Stikkontakt i Costa Rica

De typer af stikkontakter der bruges i Costa Rica er Type A. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Costa Rica. Her kan du læse mere om stikkontakt Costa Rica og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Costa Rica virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.