Landekode Curaçao (Tfn: +599, ISO: CW)

Nedenfor finder du landekode Curaçao, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Curaçao topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Curaçao. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Curaçao, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Curaçao, hvor meget areal og befolkning Curaçao har og så videre.

LANDEKODE 📞

+599

ISO (2)

CW

ISO (3)

CUW

FLAG

🇨🇼

TOPDOMÆNE

.cw

VALUTAKODE

ANG

Fakta om Curaçao

Curaçao har et areal på 444 km2 og kan navngives CW eller CUW ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Curaçao er +599, og den officielle TLD er .cw. Befolkningen på Curaçao er cirka 160 000, og det eller de sprog, de taler, er hollandsk, papiamento og engelsk. Valutaen, der bruges i Curaçao er Antilliansk guld (kode: ANG), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 5,6 milliarder US$.

Stikkontakt i Curaçao

De typer af stikkontakter der bruges i Curaçao er Type A, Type B, Type F. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Curaçao. Her kan du læse mere om stikkontakt Curaçao og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Curaçao virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.