Landekode Cypern (Tfn: +357, ISO: CY)

Nedenfor finder du landekode Cypern, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Cypern topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Cypern. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Cypern, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Cypern, hvor meget areal og befolkning Cypern har og så videre.

LANDEKODE 📞

+357

ISO (2)

CY

ISO (3)

CYP

FLAG

🇨🇾

TOPDOMÆNE

.cy

VALUTAKODE

EUR

Fakta om Cypern

Cypern har et areal på 9 251 km2 og kan navngives CY eller CYP ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Cypern er +357, og den officielle TLD er .cy. Befolkningen på Cypern er cirka 1 200 000, og det eller de sprog, de taler, er græsk og tyrkisk. Valutaen, der bruges i Cypern er Euro (kode: EUR), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 21,78 milliarder US$.

Stikkontakt i Cypern

De typer af stikkontakter der bruges i Cypern er Type G. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Cypern. Her kan du læse mere om stikkontakt Cypern og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Cypern virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.

Områdenumre og andre telefonnumre i Cypern

Her i tabellen nedenfor finder du områdenumre, bykoder og andre typer telefonnumre, der bruges til at ringe til telefonnumre i Cypern. Hvis vi også har oplysninger om telefonnumre til mobiltelefoner i Cypern står disse øverst i tabellen. Bemærk venligst, at telefonkoderne inkluderer både landekode og områdenummer og andre præfikser for opkald inden for Cypern.

By/typeOmrådekode (inkl. landekode)
Mobiltelefoner+357-99
Mobiltelefoner+357-992
Mobiltelefoner+357-998
Larnaca+357-24
Limassol+357-25
Nicosia+357-22
Paphos+357-26