Landekode Dominica (Tfn: +1-767, ISO: DM)

Nedenfor finder du landekode Dominica, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Dominica topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Dominica. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Dominica, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Dominica, hvor meget areal og befolkning Dominica har og så videre.

LANDEKODE 📞

+1-767

ISO (2)

DM

ISO (3)

DMA

FLAG

🇩🇲

TOPDOMÆNE

.dm

VALUTAKODE

XCD

Fakta om Dominica

Dominica har et areal på 750 km2 og kan navngives DM eller DMA ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Dominica er +1-767, og den officielle TLD er .dm. Befolkningen på Dominica er cirka 72 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk. Valutaen, der bruges i Dominica er østcaribiske dollar (kode: XCD), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 495 miljoner US$.

Stikkontakt i Dominica

De typer af stikkontakter der bruges i Dominica er Type D, Type G. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Dominica. Her kan du læse mere om stikkontakt Dominica og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Dominica virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.