Landekode Egypten (Tfn: +20, ISO: EG)

Nedenfor finder du landekode Egypten, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Egypten topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Egypten. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Egypten, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Egypten, hvor meget areal og befolkning Egypten har og så videre.

LANDEKODE 📞

+20

ISO (2)

EG

ISO (3)

EGY

FLAG

🇪🇬

TOPDOMÆNE

.eg

VALUTAKODE

EGP

Fakta om Egypten

Egypten har et areal på 1 010 408 km2 og kan navngives EG eller EGY ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Egypten er +20, og den officielle TLD er .eg. Befolkningen på Egypten er cirka 95 000 000, og det eller de sprog, de taler, er arabisk. Valutaen, der bruges i Egypten er egyptiske pund (kode: EGP), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 262 milliarder US$.

Stikkontakt i Egypten

De typer af stikkontakter der bruges i Egypten er Type C. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Egypten. Her kan du læse mere om stikkontakt Egypten og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Egypten virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.

Områdenumre og andre telefonnumre i Egypten

Her i tabellen nedenfor finder du områdenumre, bykoder og andre typer telefonnumre, der bruges til at ringe til telefonnumre i Egypten. Hvis vi også har oplysninger om telefonnumre til mobiltelefoner i Egypten står disse øverst i tabellen. Bemærk venligst, at telefonkoderne inkluderer både landekode og områdenummer og andre præfikser for opkald inden for Egypten.

By/typeOmrådekode (inkl. landekode)
Aswan+20-97
Asyut+20-88
Benha+20-13
Cairo+20-2
Dakahlia+20-50
Damanhour+20-45
El Mahallah (El Kubra)+20-40
Hurghada+20-65
Luxor+20-95
Port Said+20-66
Shebin El Korn+20-48
Sohag+20-93
Tanta+20-40