Landekode Elfenbenskysten (Tfn: +225, ISO: CI)

Nedenfor finder du landekode Elfenbenskysten, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Elfenbenskysten topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Elfenbenskysten. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Elfenbenskysten, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Elfenbenskysten, hvor meget areal og befolkning Elfenbenskysten har og så videre.

LANDEKODE 📞

+225

ISO (2)

CI

ISO (3)

CIV

FLAG

🇨🇮

TOPDOMÆNE

.ci

VALUTAKODE

CFA

Fakta om Elfenbenskysten

Elfenbenskysten har et areal på 322 463 km2 og kan navngives CI eller CIV ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Elfenbenskysten er +225, og den officielle TLD er .ci. Befolkningen på Elfenbenskysten er cirka 24 000 000, og det eller de sprog, de taler, er fransk. Valutaen, der bruges i Elfenbenskysten er CFA franc (kode: CFA), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 28,28 milliarder US$.

Stikkontakt i Elfenbenskysten

De typer af stikkontakter der bruges i Elfenbenskysten er Type C. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Elfenbenskysten. Her kan du læse mere om stikkontakt Elfenbenskysten og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Elfenbenskysten virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.

Områdenumre og andre telefonnumre i Elfenbenskysten

Her i tabellen nedenfor finder du områdenumre, bykoder og andre typer telefonnumre, der bruges til at ringe til telefonnumre i Elfenbenskysten. Hvis vi også har oplysninger om telefonnumre til mobiltelefoner i Elfenbenskysten står disse øverst i tabellen. Bemærk venligst, at telefonkoderne inkluderer både landekode og områdenummer og andre præfikser for opkald inden for Elfenbenskysten.

By/typeOmrådekode (inkl. landekode)
Abidjan+225-21
Abobo+225-24
Banco+225-23
Bouaké+225-31
Cocody+225-22
Daloa+225-32
Korhogo+225-36
Man+225-33
Plateau+225-20
San Pedro+225-34
Yamoussoukro+225-30