Landekode England (Tfn: +44)

Nedenfor finder du landekode England, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og England topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for England. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om England, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for England, hvor meget areal og befolkning England har og så videre.

LANDEKODE 📞

+44

FLAG

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

TOPDOMÆNE

.uk

VALUTAKODE

GBP

Fakta om England

England har et areal på 130 279 km2 , men der er ikke noget officielt navn for England der bruger ISO-koder. Landekoden for at ringe til England findes dog og er +44, og der er også et officielt topdomæne, der er .uk. Befolkningen på England er cirka 56 000 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk. Valutaen, der bruges i England er britiske pund (kode: GBP), vi har dog ingen data om bruttonationalproduktet (BNP) for England.

Stikkontakt i England

De typer af stikkontakter der bruges i England er Type G. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i England. Her kan du læse mere om stikkontakt England og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra England virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.