Landekode Eritrea (Tfn: +291, ISO: ER)

Nedenfor finder du landekode Eritrea, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Eritrea topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Eritrea. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Eritrea, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Eritrea, hvor meget areal og befolkning Eritrea har og så videre.

LANDEKODE 📞

+291

ISO (2)

ER

ISO (3)

ERI

FLAG

🇪🇷

TOPDOMÆNE

.er

VALUTAKODE

ERN

Fakta om Eritrea

Eritrea har et areal på 117 600 km2 og kan navngives ER eller ERI ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Eritrea er +291, og den officielle TLD er .er. Befolkningen på Eritrea er cirka 6 000 000, og det eller de sprog, de taler, er Tigrinya (og arabisk). Valutaen, der bruges i Eritrea er nakfa (kode: ERN), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 3,438 milliarder US$.

Stikkontakt i Eritrea

De typer af stikkontakter der bruges i Eritrea er Type L. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Eritrea. Her kan du læse mere om stikkontakt Eritrea og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Eritrea virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.