Landekode Etiopien (Tfn: +251, ISO: ET)

Nedenfor finder du landekode Etiopien, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Etiopien topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Etiopien. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Etiopien, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Etiopien, hvor meget areal og befolkning Etiopien har og så videre.

LANDEKODE 📞

+251

ISO (2)

ET

ISO (3)

ETH

FLAG

🇪🇹

TOPDOMÆNE

.et

VALUTAKODE

ETB

Fakta om Etiopien

Etiopien har et areal på 1 104 300 km2 og kan navngives ET eller ETH ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Etiopien er +251, og den officielle TLD er .et. Befolkningen på Etiopien er cirka 110 000 000, og det eller de sprog, de taler, er amharisk. Valutaen, der bruges i Etiopien er birr (kode: ETB), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 47,34 milliarder US$.

Stikkontakt i Etiopien

De typer af stikkontakter der bruges i Etiopien er Type F. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Etiopien. Her kan du læse mere om stikkontakt Etiopien og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Etiopien virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.

Områdenumre og andre telefonnumre i Etiopien

Her i tabellen nedenfor finder du områdenumre, bykoder og andre typer telefonnumre, der bruges til at ringe til telefonnumre i Etiopien. Hvis vi også har oplysninger om telefonnumre til mobiltelefoner i Etiopien står disse øverst i tabellen. Bemærk venligst, at telefonkoderne inkluderer både landekode og områdenummer og andre præfikser for opkald inden for Etiopien.

By/typeOmrådekode (inkl. landekode)
Mobiltelefoner+251-9
East Region+251-5
North East Region+251-3
North Region+251-4
North West Region+251-8
South East Region+251-2
Southern Region+251-6
Western Region+251-7