Landekode Falklandsøerne (Tfn: +500, ISO: FK)

Nedenfor finder du landekode Falklandsøerne, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Falklandsøerne topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Falklandsøerne. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Falklandsøerne, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Falklandsøerne, hvor meget areal og befolkning Falklandsøerne har og så videre.

LANDEKODE 📞

+500

ISO (2)

FK

ISO (3)

FLK

FLAG

🇫🇰

TOPDOMÆNE

.fk

VALUTAKODE

FKP

Fakta om Falklandsøerne

Falklandsøerne har et areal på 12 200 km2 og kan navngives FK eller FLK ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Falklandsøerne er +500, og den officielle TLD er .fk. Befolkningen på Falklandsøerne er cirka 4 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk. Valutaen, der bruges i Falklandsøerne er falkland pund (kode: FKP), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 164,5 miljoner US$.

Stikkontakt i Falklandsøerne

De typer af stikkontakter der bruges i Falklandsøerne er Type G. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Falklandsøerne. Her kan du læse mere om stikkontakt Falklandsøerne og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Falklandsøerne virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.