Landekode Færøerne (Tfn: +298, ISO: FO)

Nedenfor finder du landekode Færøerne, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Færøerne topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Færøerne. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Færøerne, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Færøerne, hvor meget areal og befolkning Færøerne har og så videre.

LANDEKODE 📞

+298

ISO (2)

FO

ISO (3)

FRO

FLAG

🇫🇴

TOPDOMÆNE

.fo

VALUTAKODE

DKK

Fakta om Færøerne

Færøerne har et areal på 1 399 km2 og kan navngives FO eller FRO ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Færøerne er +298, og den officielle TLD er .fo. Befolkningen på Færøerne er cirka 52 000, og det eller de sprog, de taler, er færøsk og dansk. Valutaen, der bruges i Færøerne er færøske kroner (kode: DKK), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 2,32 milliarder US$.

Stikkontakt i Færøerne

De typer af stikkontakter der bruges i Færøerne er Type C. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Færøerne. Her kan du læse mere om stikkontakt Færøerne og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Færøerne virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.