Landekode Fiji (Tfn: +679, ISO: FJ)

Nedenfor finder du landekode Fiji, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Fiji topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Fiji. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Fiji, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Fiji, hvor meget areal og befolkning Fiji har og så videre.

LANDEKODE 📞

+679

ISO (2)

FJ

ISO (3)

FJI

FLAG

🇫🇯

TOPDOMÆNE

.fj

VALUTAKODE

FJD

Fakta om Fiji

Fiji har et areal på 18 274 km2 og kan navngives FJ eller FJI ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Fiji er +679, og den officielle TLD er .fj. Befolkningen på Fiji er cirka 950 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk, fijiansk og hindustansk. Valutaen, der bruges i Fiji er fijidollar (kode: FJD), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 4,218 milliarder US$.

Stikkontakt i Fiji

De typer af stikkontakter der bruges i Fiji er Type I. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Fiji. Her kan du læse mere om stikkontakt Fiji og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Fiji virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.

Områdenumre og andre telefonnumre i Fiji

Her i tabellen nedenfor finder du områdenumre, bykoder og andre typer telefonnumre, der bruges til at ringe til telefonnumre i Fiji. Hvis vi også har oplysninger om telefonnumre til mobiltelefoner i Fiji står disse øverst i tabellen. Bemærk venligst, at telefonkoderne inkluderer både landekode og områdenummer og andre præfikser for opkald inden for Fiji.

By/typeOmrådekode (inkl. landekode)
Sigatoka+679-65
Sigatoka+679-66
Sigatoka+679-67
Suva+679-32
Suva+679-33
Suva+679-34