Landekode Frankrig (Tfn: +33, ISO: FR)

Nedenfor finder du landekode Frankrig, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Frankrig topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Frankrig. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Frankrig, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Frankrig, hvor meget areal og befolkning Frankrig har og så videre.

LANDEKODE 📞

+33

ISO (2)

FR

ISO (3)

FRA

FLAG

🇫🇷

TOPDOMÆNE

.fr

VALUTAKODE

EUR

Fakta om Frankrig

Frankrig har et areal på 640 679 km2 og kan navngives FR eller FRA ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Frankrig er +33, og den officielle TLD er .fr. Befolkningen på Frankrig er cirka 67 000 000, og det eller de sprog, de taler, er fransk. Valutaen, der bruges i Frankrig er Euro (kode: EUR), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 2,739 triljoner US$.

Stikkontakt i Frankrig

De typer af stikkontakter der bruges i Frankrig er Type E, Type C. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du muligvis skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Frankrig. Her kan du læse mere om stikkontakt Frankrig og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Frankrig virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.

Områdenumre og andre telefonnumre i Frankrig

Her i tabellen nedenfor finder du områdenumre, bykoder og andre typer telefonnumre, der bruges til at ringe til telefonnumre i Frankrig. Hvis vi også har oplysninger om telefonnumre til mobiltelefoner i Frankrig står disse øverst i tabellen. Bemærk venligst, at telefonkoderne inkluderer både landekode og områdenummer og andre præfikser for opkald inden for Frankrig.

By/typeOmrådekode (inkl. landekode)
Nordöstra Frankrike+33-2
Paris+33-1
Sydöstra Frankrike+33-4
Sydvästra Frankrike+33-5