Landekode Fransk Guyana (Tfn: +594, ISO: GF)

Nedenfor finder du landekode Fransk Guyana, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Fransk Guyana topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Fransk Guyana. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Fransk Guyana, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Fransk Guyana, hvor meget areal og befolkning Fransk Guyana har og så videre.

LANDEKODE 📞

+594

ISO (2)

GF

ISO (3)

GUF

FLAG

🇬🇫

TOPDOMÆNE

.gf

VALUTAKODE

EUR

Fakta om Fransk Guyana

Fransk Guyana har et areal på 83 534 km2 og kan navngives GF eller GUF ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Fransk Guyana er +594, og den officielle TLD er .gf. Befolkningen på Fransk Guyana er cirka 291 000, og det eller de sprog, de taler, er fransk og kreolsk. Valutaen, der bruges i Fransk Guyana er Euro (kode: EUR), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 5,2 milliarder US$.

Stikkontakt i Fransk Guyana

De typer af stikkontakter der bruges i Fransk Guyana er Type C, Type D, Type E. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du muligvis skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Fransk Guyana. Her kan du læse mere om stikkontakt Fransk Guyana og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Fransk Guyana virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.