Landekode Fransk Polynesien (Tfn: +689, ISO: PF)

Nedenfor finder du landekode Fransk Polynesien, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Fransk Polynesien topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Fransk Polynesien. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Fransk Polynesien, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Fransk Polynesien, hvor meget areal og befolkning Fransk Polynesien har og så videre.

LANDEKODE 📞

+689

ISO (2)

PF

ISO (3)

PYF

FLAG

🇵🇫

TOPDOMÆNE

.pf

VALUTAKODE

XPF

Fakta om Fransk Polynesien

Fransk Polynesien har et areal på 4 167 km2 og kan navngives PF eller PYF ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Fransk Polynesien er +689, og den officielle TLD er .pf. Befolkningen på Fransk Polynesien er cirka 280 000, og det eller de sprog, de taler, er fransk og tahitiansk. Valutaen, der bruges i Fransk Polynesien er CFP franc (kode: XPF), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 5,65 milliarder US$.

Stikkontakt i Fransk Polynesien

De typer af stikkontakter der bruges i Fransk Polynesien er Type A, Type B, Type E. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Fransk Polynesien. Her kan du læse mere om stikkontakt Fransk Polynesien og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Fransk Polynesien virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.