Landekode Gabon (Tfn: +241, ISO: GA)

Nedenfor finder du landekode Gabon, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Gabon topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Gabon. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Gabon, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Gabon, hvor meget areal og befolkning Gabon har og så videre.

LANDEKODE 📞

+241

ISO (2)

GA

ISO (3)

GAB

FLAG

🇬🇦

TOPDOMÆNE

.ga

VALUTAKODE

XAF

Fakta om Gabon

Gabon har et areal på 267 667 km2 og kan navngives GA eller GAB ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Gabon er +241, og den officielle TLD er .ga. Befolkningen på Gabon er cirka 2 200 000, og det eller de sprog, de taler, er fransk. Valutaen, der bruges i Gabon er CFA franc (kode: XAF), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 19,97 milliarder US$.

Stikkontakt i Gabon

De typer af stikkontakter der bruges i Gabon er Type C. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Gabon. Her kan du læse mere om stikkontakt Gabon og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Gabon virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.