Landekode Grenada (Tfn: +1-473, ISO: GD)

Nedenfor finder du landekode Grenada, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Grenada topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Grenada. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Grenada, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Grenada, hvor meget areal og befolkning Grenada har og så videre.

LANDEKODE 📞

+1-473

ISO (2)

GD

ISO (3)

GRD

FLAG

🇬🇩

TOPDOMÆNE

.gd

VALUTAKODE

XCD

Fakta om Grenada

Grenada har et areal på 348,5 km2 og kan navngives GD eller GRD ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Grenada er +1-473, og den officielle TLD er .gd. Befolkningen på Grenada er cirka 115 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk. Valutaen, der bruges i Grenada er østcaribiske dollar (kode: XCD), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 811 miljoner US$.

Stikkontakt i Grenada

De typer af stikkontakter der bruges i Grenada er Type G. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Grenada. Her kan du læse mere om stikkontakt Grenada og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Grenada virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.