Landekode Guam (Tfn: +1-671, ISO: GU)

Nedenfor finder du landekode Guam, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Guam topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Guam. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Guam, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Guam, hvor meget areal og befolkning Guam har og så videre.

LANDEKODE 📞

+1-671

ISO (2)

GU

ISO (3)

GUM

FLAG

🇬🇺

TOPDOMÆNE

.gu

VALUTAKODE

USD

Fakta om Guam

Guam har et areal på 540 km2 og kan navngives GU eller GUM ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Guam er +1-671, og den officielle TLD er .gu. Befolkningen på Guam er cirka 170 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk, chamorro og japansk. Valutaen, der bruges i Guam er amerikanske dollars (kode: USD), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 4,6 milliarder US$.

Stikkontakt i Guam

De typer af stikkontakter der bruges i Guam er Type A. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Guam. Her kan du læse mere om stikkontakt Guam og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Guam virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.