Landekode Guatemala (Tfn: +502, ISO: GT)

Nedenfor finder du landekode Guatemala, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Guatemala topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Guatemala. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Guatemala, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Guatemala, hvor meget areal og befolkning Guatemala har og så videre.

LANDEKODE 📞

+502

ISO (2)

GT

ISO (3)

GTM

FLAG

🇬🇹

TOPDOMÆNE

.gt

VALUTAKODE

GTQ

Fakta om Guatemala

Guatemala har et areal på 108 889 km2 og kan navngives GT eller GTM ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Guatemala er +502, og den officielle TLD er .gt. Befolkningen på Guatemala er cirka 18 000 000, og det eller de sprog, de taler, er spansk. Valutaen, der bruges i Guatemala er quetzal (kode: GTQ), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 53,9 milliarder US$.

Stikkontakt i Guatemala

De typer af stikkontakter der bruges i Guatemala er Type A. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Guatemala. Her kan du læse mere om stikkontakt Guatemala og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Guatemala virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.

Områdenumre og andre telefonnumre i Guatemala

Her i tabellen nedenfor finder du områdenumre, bykoder og andre typer telefonnumre, der bruges til at ringe til telefonnumre i Guatemala. Hvis vi også har oplysninger om telefonnumre til mobiltelefoner i Guatemala står disse øverst i tabellen. Bemærk venligst, at telefonkoderne inkluderer både landekode og områdenummer og andre præfikser for opkald inden for Guatemala.

By/typeOmrådekode (inkl. landekode)
Capesterre+502-86
Gosier+502-84
Grand Bourg+502-97
Jarry+502-26
Pointe A Pitre+502-8
Pointe A Pitre+502-9