Landekode Guernsey (Tfn: +44-1481, ISO: GG)

Nedenfor finder du landekode Guernsey, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Guernsey topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Guernsey. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Guernsey, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Guernsey, hvor meget areal og befolkning Guernsey har og så videre.

LANDEKODE 📞

+44-1481

ISO (2)

GG

ISO (3)

GGY

FLAG

🇬🇬

TOPDOMÆNE

.gg

VALUTAKODE

GBP

Fakta om Guernsey

Guernsey har et areal på 65 km2 og kan navngives GG eller GGY ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Guernsey er +44-1481, og den officielle TLD er .gg. Befolkningen på Guernsey er cirka 65 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk og fransk. Valutaen, der bruges i Guernsey er Guernsey-pund og britiske pund (kode: GBP), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 2,742 milliarder US$.

Stikkontakt i Guernsey

De typer af stikkontakter der bruges i Guernsey er Type C, Type G. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du muligvis skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Guernsey. Her kan du læse mere om stikkontakt Guernsey og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Guernsey virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.