Landekode Guinea-Bissau (Tfn: +245, ISO: GW)

Nedenfor finder du landekode Guinea-Bissau, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Guinea-Bissau topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Guinea-Bissau. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Guinea-Bissau, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Guinea-Bissau, hvor meget areal og befolkning Guinea-Bissau har og så videre.

LANDEKODE 📞

+245

ISO (2)

GW

ISO (3)

GNB

FLAG

🇬🇼

TOPDOMÆNE

.gw

VALUTAKODE

XOF

Fakta om Guinea-Bissau

Guinea-Bissau har et areal på 36 125 km2 og kan navngives GW eller GNB ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Guinea-Bissau er +245, og den officielle TLD er .gw. Befolkningen på Guinea-Bissau er cirka 2 000 000, og det eller de sprog, de taler, er portugisisk. Valutaen, der bruges i Guinea-Bissau er CFA franc (kode: XOF), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 880 miljoner US$.

Stikkontakt i Guinea-Bissau

De typer af stikkontakter der bruges i Guinea-Bissau er Type C. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Guinea-Bissau. Her kan du læse mere om stikkontakt Guinea-Bissau og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Guinea-Bissau virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.