Landekode Haiti (Tfn: +509, ISO: HT)

Nedenfor finder du landekode Haiti, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Haiti topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Haiti. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Haiti, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Haiti, hvor meget areal og befolkning Haiti har og så videre.

LANDEKODE 📞

+509

ISO (2)

HT

ISO (3)

HTI

FLAG

🇭🇹

TOPDOMÆNE

.ht

VALUTAKODE

HTG

Fakta om Haiti

Haiti har et areal på 27 750 km2 og kan navngives HT eller HTI ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Haiti er +509, og den officielle TLD er .ht. Befolkningen på Haiti er cirka 12 000 000, og det eller de sprog, de taler, er fransk og haitisk kreolsk. Valutaen, der bruges i Haiti er gourd (kode: HTG), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 8,287 milliarder US$.

Stikkontakt i Haiti

De typer af stikkontakter der bruges i Haiti er Type A. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Haiti. Her kan du læse mere om stikkontakt Haiti og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Haiti virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.

Områdenumre og andre telefonnumre i Haiti

Her i tabellen nedenfor finder du områdenumre, bykoder og andre typer telefonnumre, der bruges til at ringe til telefonnumre i Haiti. Hvis vi også har oplysninger om telefonnumre til mobiltelefoner i Haiti står disse øverst i tabellen. Bemærk venligst, at telefonkoderne inkluderer både landekode og områdenummer og andre præfikser for opkald inden for Haiti.

By/typeOmrådekode (inkl. landekode)
Haitel+509-510
Iris+509-851
Rectel+509-330