Landekode Honduras (Tfn: +504, ISO: HN)

Nedenfor finder du landekode Honduras, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Honduras topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Honduras. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Honduras, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Honduras, hvor meget areal og befolkning Honduras har og så videre.

LANDEKODE 📞

+504

ISO (2)

HN

ISO (3)

HND

FLAG

🇭🇳

TOPDOMÆNE

.hn

VALUTAKODE

HNL

Fakta om Honduras

Honduras har et areal på 112 492 km2 og kan navngives HN eller HND ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Honduras er +504, og den officielle TLD er .hn. Befolkningen på Honduras er cirka 10 000 000, og det eller de sprog, de taler, er spansk. Valutaen, der bruges i Honduras er lempira (kode: HNL), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 18,88 milliarder US$.

Stikkontakt i Honduras

De typer af stikkontakter der bruges i Honduras er Type A. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Honduras. Her kan du læse mere om stikkontakt Honduras og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Honduras virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.

Områdenumre og andre telefonnumre i Honduras

Her i tabellen nedenfor finder du områdenumre, bykoder og andre typer telefonnumre, der bruges til at ringe til telefonnumre i Honduras. Hvis vi også har oplysninger om telefonnumre til mobiltelefoner i Honduras står disse øverst i tabellen. Bemærk venligst, at telefonkoderne inkluderer både landekode og områdenummer og andre præfikser for opkald inden for Honduras.

By/typeOmrådekode (inkl. landekode)
Centro Sur Oriental+504-8
Litoral Atlántico+504-4
Región Nor-Occidental+504-6
San Pedro Sula+504-5
Tegucigalpa+504-2