Landekode Irak (Tfn: +964, ISO: IQ)

Nedenfor finder du landekode Irak, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Irak topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Irak. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Irak, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Irak, hvor meget areal og befolkning Irak har og så videre.

LANDEKODE 📞

+964

ISO (2)

IQ

ISO (3)

IRQ

FLAG

🇮🇶

TOPDOMÆNE

.iq

VALUTAKODE

IQD

Fakta om Irak

Irak har et areal på 437 072 km2 og kan navngives IQ eller IRQ ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Irak er +964, og den officielle TLD er .iq. Befolkningen på Irak er cirka 37 500 000, og det eller de sprog, de taler, er arabisk og kurdisk. Valutaen, der bruges i Irak er irakiske dinarer (kode: IQD), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 221,8 milliarder US$.

Stikkontakt i Irak

De typer af stikkontakter der bruges i Irak er Type C. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Irak. Her kan du læse mere om stikkontakt Irak og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Irak virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.

Områdenumre og andre telefonnumre i Irak

Her i tabellen nedenfor finder du områdenumre, bykoder og andre typer telefonnumre, der bruges til at ringe til telefonnumre i Irak. Hvis vi også har oplysninger om telefonnumre til mobiltelefoner i Irak står disse øverst i tabellen. Bemærk venligst, at telefonkoderne inkluderer både landekode og områdenummer og andre præfikser for opkald inden for Irak.

By/typeOmrådekode (inkl. landekode)
Basra+964-40
Kerbela+964-32
Kirkuk+964-50
Mousil+964-60
Najaf+964-33