Landekode Island (Tfn: +354, ISO: IS)

Nedenfor finder du landekode Island, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Island topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Island. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Island, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Island, hvor meget areal og befolkning Island har og så videre.

LANDEKODE 📞

+354

ISO (2)

IS

ISO (3)

ISL

FLAG

🇮🇸

TOPDOMÆNE

.is

VALUTAKODE

ISK

Fakta om Island

Island har et areal på 102 775 km2 og kan navngives IS eller ISL ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Island er +354, og den officielle TLD er .is. Befolkningen på Island er cirka 360 000, og det eller de sprog, de taler, er islandsk. Valutaen, der bruges i Island er islandske krone (kode: ISK), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 14,59 milliarder US$.

Stikkontakt i Island

De typer af stikkontakter der bruges i Island er Type C. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Island. Her kan du læse mere om stikkontakt Island og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Island virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.

Områdenumre og andre telefonnumre i Island

Her i tabellen nedenfor finder du områdenumre, bykoder og andre typer telefonnumre, der bruges til at ringe til telefonnumre i Island. Hvis vi også har oplysninger om telefonnumre til mobiltelefoner i Island står disse øverst i tabellen. Bemærk venligst, at telefonkoderne inkluderer både landekode og områdenummer og andre præfikser for opkald inden for Island.

By/typeOmrådekode (inkl. landekode)
Reykjavík+354-5