Landekode Isle of Man (Tfn: +44)

Nedenfor finder du landekode Isle of Man, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Isle of Man topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Isle of Man. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Isle of Man, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Isle of Man, hvor meget areal og befolkning Isle of Man har og så videre.

LANDEKODE 📞

+44

FLAG

🇮🇲

TOPDOMÆNE

.im

VALUTAKODE

GBP

Fakta om Isle of Man

Isle of Man har et areal på 572 km2 , men der er ikke noget officielt navn for Isle of Man der bruger ISO-koder. Landekoden for at ringe til Isle of Man findes dog og er +44, og der er også et officielt topdomæne, der er .im. Befolkningen på Isle of Man er cirka 85 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk og manx. Valutaen, der bruges i Isle of Man er mand-pund og britiske pund (kode: GBP), vi har dog ingen data om bruttonationalproduktet (BNP) for Isle of Man.

Stikkontakt i Isle of Man

De typer af stikkontakter der bruges i Isle of Man er Type C, Type G. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du muligvis skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Isle of Man. Her kan du læse mere om stikkontakt Isle of Man og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Isle of Man virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.