Landekode Jamaica (Tfn: +1-876, ISO: JM)

Nedenfor finder du landekode Jamaica, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Jamaica topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Jamaica. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Jamaica, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Jamaica, hvor meget areal og befolkning Jamaica har og så videre.

LANDEKODE 📞

+1-876

ISO (2)

JM

ISO (3)

JAM

FLAG

🇯🇲

TOPDOMÆNE

.jm

VALUTAKODE

JMD

Fakta om Jamaica

Jamaica har et areal på 10 991 km2 og kan navngives JM eller JAM ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Jamaica er +1-876, og den officielle TLD er .jm. Befolkningen på Jamaica er cirka 2 900 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk. Valutaen, der bruges i Jamaica er Jamaicanske dollar (kode: JMD), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 14,39 milliarder US$.

Stikkontakt i Jamaica

De typer af stikkontakter der bruges i Jamaica er Type A. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Jamaica. Her kan du læse mere om stikkontakt Jamaica og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Jamaica virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.