Landekode Jersey (Tfn: +44-1534, ISO: JE)

Nedenfor finder du landekode Jersey, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Jersey topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Jersey. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Jersey, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Jersey, hvor meget areal og befolkning Jersey har og så videre.

LANDEKODE 📞

+44-1534

ISO (2)

JE

ISO (3)

JEY

FLAG

🇯🇪

TOPDOMÆNE

.je

VALUTAKODE

GBP

Fakta om Jersey

Jersey har et areal på 118,2 km2 og kan navngives JE eller JEY ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Jersey er +44-1534, og den officielle TLD er .je. Befolkningen på Jersey er cirka 110 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk og fransk. Valutaen, der bruges i Jersey er jersey pund og britiske pund (kode: GBP), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 5,1 milliarder US$.

Stikkontakt i Jersey

De typer af stikkontakter der bruges i Jersey er Type G, Type C. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du muligvis skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Jersey. Her kan du læse mere om stikkontakt Jersey og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Jersey virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.